HTML

Kempten, megyek!

Nyertem egy ösztöndíjat Németországba :)

Friss topikok

  • Jucika: Szia Zsuzsi!!! Nagyon zsír ez az egész, jó ötlet... Ügy-bügy vagy!!! pussszka :))) (2008.11.18. 19:52)

Linkblog

Süt a Nap!!!

2009.07.13. 10:53 :: StZsu

De persze csak elég félénken, és nem is sokáig, mert csak kibújt két felhő között megmutatni, hogy még él. De ha kinézek az ablakon, már nem csak felhőket látok, hanem némi kék eget is! Elvégre holnapra hnagyjábóll 30 fokot írtak a neten, úgyhogy lassan ideje, hogy kisüssön a Nap, és odébb menjenek a felhők, mert így sose fog felmelegedni... És a legszebb (most néztem meg megint a neten az előrejelzést), péntekig meleget mutat, ilyen 26-30 fokokkal, de szombatra már csak 19... Ezt utálom itt. Hogy egyik nap 30 fok van, és amikor már épp elhinném, hogy akkor lehet szoknyát, és flip-flopot venni, akkor másnap már úgy 15 fokkal lehül, és jó eséllyel esik is. Lehet, jövő nyárra valahova tengerpartra kéne menni dolgozni... Idén sajna úgytűnik, hogy úgyis kimarad a tengerpart. Kicsit rövidre sikerült ez a nyaram. Mármint, a szabad része. Nagyjából 3 hétre. De cserébe fél évig "nyaraltam".

Közben este lett. A Nap még mindig süt! Illetve, már nem nagyon, mert már lassan teljesen eltűnik a Fórum mögött. Elementem bicajozni egyet este, megkerültem a Sulzberger see-t. Úgy tűnik, mégis nyár van, ugyanis emberek úsztak a tó közepén. Németek... Lehet, amúgy, holnap mi is kimegyünk megint. Bár erősen kétlem, hogy 2 percnél többet eltöltenék a vízben egyhuzamban. Annyira azért még nem vagyok német.

Amúgy, most este rájöttem, hogy mi az, ami a szobámból a legjobban hiányozni fog. Ha tudnám, hogy lehet ide képeket felrakni, akkor képekben is prezentálnám. Mégpedig azt, amikor a Nap eltűnik a Fórum mögött. Márciusban még a hegyek mögött tűnt el, de mostmár a Fórumnál jár. Ma például nagyon szép. Van néhány felhő, de amúgy tiszta az ég, és nagyon szépen megvilágítja a Nap a felhőket. Szóval, ha egyszer kitalálom, hogy tudok képeket felrakni, akkor...

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kemptenbevagyom.blog.hu/api/trackback/id/tr941243102

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása