HTML

Kempten, megyek!

Nyertem egy ösztöndíjat Németországba :)

Friss topikok

  • Jucika: Szia Zsuzsi!!! Nagyon zsír ez az egész, jó ötlet... Ügy-bügy vagy!!! pussszka :))) (2008.11.18. 19:52)

Linkblog

És megint esik...

2009.06.28. 17:43 :: StZsu

Igen, igen, már megint. De ez már haladás amúgy, mert ma még nem is esett! És tegnap is alig. Bár, tegnap minden percben megvolt az esély rá, hogy özönvíz szerű eső legyen, de végül alig esett. De most végre megint esett egy jót! Remek! Csak, hogy nehogy hiányérzetünk legyen. Bár, ahogy hallom, most éppen otthon sincs túl jó idő.

Tök rossz, kedden lesz az első vizsgám. Tourismus in Deutschland für Austauschstudenten. Annyira nem tűnik amúgy veszélyesnek. Ezen kívül lesz még július 6-án, 7-én, 9-én, és 20-án kettő is. Csak hogy szép legyen. De utána viszont már nem lesz több, úgyhogy utána már tényleg pihi-buli-vizsgafelejtés. Tök rossz, hogy nagyjából rögtön a vizsgák után már rögtön tarthatjuk is a búcsúbulit, mert utána már Európa különböző sarkai felé vesszük az irányt mindannyian. A többiek mind húznak nyaralni valamerre. Én pedig hazamegyek "nyaralni", mert augusztus 15től már Ausztriába megyek gyakorlatra, és kicsit azért "otthon is kéne lenni néha" alapon hazamegyek majdnem 2 hétre. Majd visszajövök még pár napra (ha minden igaz, Dorkával együtt), kicsit kirándulunk, aztán áttelepszem Ausztriába. Szóval, ennyi lesz a nyaram. Amúgy a szálloda itt van: www.turracherhoeh.at, és a web-oldala pedig: www.sundance.at

Ja, amúgy meg: Máté, jó utat! És élvezd a nyarat, hamár ennyit moziztál érte!!! (Máté mozis volt, egészen nemsokkal ezelőttig, és ő az egyik szorgos olvasóm, és a napokban elhúz Amerikába a nyárra, és tavaly nyárvége (?) óta ezért az útért mozizott) És ha néhanapján gép elé kerülsz, olvasd továbbra is a blogom, nehogy elveszítsem az olvasói táborom komoly részét!!!

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kemptenbevagyom.blog.hu/api/trackback/id/tr221213831

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása