HTML

Kempten, megyek!

Nyertem egy ösztöndíjat Németországba :)

Friss topikok

  • Jucika: Szia Zsuzsi!!! Nagyon zsír ez az egész, jó ötlet... Ügy-bügy vagy!!! pussszka :))) (2008.11.18. 19:52)

Linkblog

Mégis lesz nyár idén???

2009.06.13. 18:44 :: StZsu

Igen, ma úgy tűnik, hogy mégsem marad ki ez az évszak itt sem. Bár, azért még nincs gatyarohasztó meleg (legalábbis, az árnyékban), és a szél is néha elég erős, a nap meg néha kicsit elbújik, de azért alapvetően végre szép idő van tényleg, és süt a nap, és már egész meleg is van, de még bőven elvieselhető (bár, mondjuk én szeretem a meleget, meg a kánikulát...). Délután ki is mentünk Matthiassal az egyik tóhoz, de nem vittünk fürdőcuccot, mert azt hittük, annyira azért nincs meleg, úgyhogy nem maradtunk sokáig. De azért én belementem a tóba majdnem térdig. Annyira nem volt hideg, de nem biztos, hogy teljesen belementem volna. Mondtam is Matthiasnak, hogy hát, nem túl meleg, de a németeknek már jó... Ő bezzeg mondta is, h mégis kellett volna az a fürdőgatya... Úgytűnik, ez a sztereotípia, hogy a németek a jeges vízben is szivesen úszkálnak, tartalmaz némi igazságot... Holnap amúgy lehet, kimegyünk megint, de akkor már fürdőcuccal, könyvvel, mindenfélével, és kicsit hosszabb időre.

Mostanában amúgy esténként néha (kisebb-nagyobb) csapatostul az Iller partjára. Találtunk egy nagyon jó kis parkot, ahol van pl focipálya, ping-pong asztal (Cilinek hála vasárnap óta már ping-pong ütőnk, és labdánk is van), hinta, ilyen drótköteles akármi, ami nagyon szupi (bár lehet, kicsit égő, hogy huszonéves fejjel marhára élvezzük, de attól még tök jó), meg ilyesmik. Szóval jó hely. A srácok ott szoktak focizni. Múltkor Mexikó-Európa meccs volt. Bár, elgondolkoztak, hogy Erdem egyedül alkothatná az ázsiai csapatot, de végül inkább bevették az európai csapatba, elvégre mégiscsak félig-meddig európai ő is... Ja, és immáron hétfő óta ő is 20 éves lett... Nagyon fura, ki nem néztem belőle, hogy csak 20. Tegnap volt a szülinapi bulija, itt a Kotternerben. Pontosabban, nem csak az ő bulija volt, mert a héten még két srácnak volt szülinapja, úgyhogy összevontuk őket.

No, visszatelepszem a teraszra, és olvasok még egy kicsit. :-)))

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kemptenbevagyom.blog.hu/api/trackback/id/tr821182998

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása