HTML

Kempten, megyek!

Nyertem egy ösztöndíjat Németországba :)

Friss topikok

  • Jucika: Szia Zsuzsi!!! Nagyon zsír ez az egész, jó ötlet... Ügy-bügy vagy!!! pussszka :))) (2008.11.18. 19:52)

Linkblog

Back again

2009.05.19. 17:07 :: StZsu

Tegnap délután visszatértem Hamburgból, így amint azt a múlthéten megígértem, most élménybeszámolok egy kicsit. Szóval, az van, hogy elég régen nem volt már "érkezésem" írni, úgyhogy most akad bőven mesélnivalóm. Ha jól emlékszem, a múltkor ott tartottam, hogy kihagytam egy újabb szerdát a Parktheaterben. No, azóta azért már sikerült elmennem megint.

De kezdjük ott, hogy múlt hétvégén meglátogattak szüleim. Péntek délután jöttek, és Zoliék is eljöttek, hogy találkozzanak velük is, mert sajna ők szombaton nem értek rá. Szüleim hozták magukkal a biciklimet is, amit még mindig nem nagyon használtam, amióta itt van, ugyanis az "esősévszak" még mindig tart, úgyhogy lényegében még mindig majdnem minden este esik egy szépet, például most is nekiállt... Ami azért zavar egy kicsit, mert így nehéz délután bicajozni menni, valamint most éppen kint ücsörögtem a teraszon, de a laptopom valószínűleg nem szeretné nagyon az esőt, úgyhogy inkább bejöttem. Ja, arról nem is beszélve, hogy a farmerjaim épp száradófélben vannak. Szóval, szolidan jelezném, hogy unom az esőt... No, de mindegy... Viszont, délelőtt gyönyörű napsütés volt. Valószínűleg csak azért, mert órám volt. Szóval, még mindig szüleimnél tartok. Tehát, szombaton elmentünk Neuschwansteinbe. A várba ugyan nem mentünk be, csak kívülről néztük meg, meg sétáltunk egy nagyot. Nagyon szép volt. Sokkal szebb, mint márciusban, mert akkor még minden havas volt, és nem is volt túl szép idő, de most gyönyörű napsütés és meleg volt. És minden zöld. Szóval, nagyon szép volt. Aztán estefelé még sétáltunk egyet Füssenben, majd visszajöttünk. Ja, és végig én vezettem, és nagyon tetszett. Aztán vasárnap meg itt voltunk a városban, aztán dél-1 körül már mentek is vissza szüleim. Aztán hétfő-kedden nem nagyon történt semmi, csak suli, meg ilyenek, majd a mármár szokásos kedd esti biliárdozást áttettük szerdára, úgyhogy elmentünk Anjával, Cilivel, Kristóffal, meg Matthiassal. Tök jó volt, 2szer is sikerült nekem megnyerni a játékot :))) Aztán a biliárd után átmentünk Serihez, és betódultunk úgy 20an a szobájába... Vicces volt... Persze, először le akartunk menni a Gemeinschaftsraumba, de aztán mivel mindenki ott volt, nem mentünk le végül. Majd úgy egy-másfél óra után csoportosan átvonultunk a Parktheaterbe. De már elve nem indult túl jól a dolog, mert a biztonsági őrök elég fura hangulatban voltak, és marhára élvezték, hogy hatalmuk van, így például Matthiast is alig akarták beengedni, merthogy részeg - 1 sört ivott előtte kb... Aztán Josét már be se engedték, merthogy ő már aztán tényleg részeg- mondták az őrök... Aztán Seri, Zsani, és Kata, akik nagyjából 10 perccel utánunk jöttek, már be sem tudtak jönni, merthogy "tele van"... Úgyhogy vártak vagy egy órát a bejáratnál, de nem engedték be őket. Aztán meg a zene sem volt annyira jó, úgyhogy nem maradtunk túl sokáig.

Csütörtök este pedig Seri szülinapját ünnepeltük, merthogy pénteken volt, csak a csapat nagy része Hamburgban volt, úgyhogy kicsit előrébbhoztuk az ünneplést. Meglepi buli volt, de nagyon jól sikerült.

Majd másnap hajnalban Hamburg felé vettük az irányt. 6kor találkoztunk az állomáson, ami néhányak számára viccesen alakult, ugyanis előző este Zugspitzbar volt, így nem sokat aludtak, ám annál többet ittak... De senki nem maradt le a vonatról, ami azért szép teljesítmény! Szóval, péntek reggel elindultunk, és nagyjából 3 körül értünk oda. Szép hosszú volt az út, de legalább nem kellett átszálnunk München és Hamburg között, úgyhogy tudtunk aludni nyugodtan. Aztán délután városnézés, meg ilyesmik, majd este éjszakai élet felfedezés, majd másnap városnézés, hajókázás, éjszakázás hajnalig, ugyanis 5re mentünk ki a halpiacra, és hát előtte lefeküdni már nem érdemes, merthogy úgyis olyan korán van... Aztán vissza a hostelbe, és aludtunk kb 2 órát, majd lementünk reggelizni, majd aludtunk még kb 3 órát. Majd délután újabb városnézés, majd este kicsit sörözés, majd reggel indulás haza... Szóval, nagyjából ennyi volt Hamburg.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kemptenbevagyom.blog.hu/api/trackback/id/tr601131759

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása