HTML

Kempten, megyek!

Nyertem egy ösztöndíjat Németországba :)

Friss topikok

  • Jucika: Szia Zsuzsi!!! Nagyon zsír ez az egész, jó ötlet... Ügy-bügy vagy!!! pussszka :))) (2008.11.18. 19:52)

Linkblog

Svájcban

2009.03.28. 17:32 :: StZsu

A hétvégére sikerült eljutnom Svájcba bátyámékhoz, Nina segítségével, aki egy tutor, és a barátja Buchsban él, és van kocsija, és tegnap eljött a barátjához, és mivel Buchs és Grabs szomszédosak, így elhozott engem is. Holnap megyek vissza, ha minden igaz, vagy hétfőn reggel. Ez még majd holnapig kiderül. Úgyhogy tegnap este megérkeztem. Ma délelőtt nem kapkodtuk el a felkelést, így valamikor 11 után indultunk el, elmentünk Churba sétálgatni egyet. Ahhoz képest, hogy elég rossz időt mondtak mára, ragyogó napsütésre ébredtünk. Igaz, most éppen már esik az eső, meg eléggé beborult. Aztán hazajöttünk, ettünk egy keveset, és most meg éppen "tanulni" készülünk... Bár, kétlem, hogy tényleg lesz belőle tanulás. Meg vacsitfőzni. Bablevest, és palacsintát.

Amúgy, kereken két hét múlva már otthon leszek, ugyanis húsvétra hazamegyek. Vagyis, megyünk. Az előző héten jön ki Andris egy barátjával. Pénteken jönnek Zoliékhoz, és hétfőn jönnek át hozzám, és pénteken jövünk haza mindannyian Zoliékkal. Kicsit rövid lesz, mert kedden már jövünk is vissza.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kemptenbevagyom.blog.hu/api/trackback/id/tr201031622

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása