HTML

Kempten, megyek!

Nyertem egy ösztöndíjat Németországba :)

Friss topikok

  • Jucika: Szia Zsuzsi!!! Nagyon zsír ez az egész, jó ötlet... Ügy-bügy vagy!!! pussszka :))) (2008.11.18. 19:52)

Linkblog

Ha szerda, akkor Parktheater...

2009.03.12. 19:20 :: StZsu

A tegnapi napom egész jó volt. Vagyis, eddig minden napom egész jó volt. Délelőtt testületileg elvonultunk az Auslandsamtba, hogy bejelntkezzünk. Ezelőtt a suliban kitöltöttünk mindenféle szükséges papírt hozzá, mi magyarok, és Clé (az EU-sok) kicsit kevesebbet, a többiek kicsit többet... Kezdek örülni, hogy mi is EUsok vagyunk... Aztán visszamentünk a suliba, és volt egy kis németóránk. Kivételesen egész jó volt, mert nem szeparálódtunk, hanem vegyültünk. Kis csoportokra bomlottunk, egy nem mexikói, meg 2-3 mexikói, és így kellett beszélgetnünk, lehetőleg németül mindenféle bemutatkozás féléről. Nekem José és Jorge jutottak. Vicces volt... Azóta én vagyok az ő kis tanárnénijük. És persze ők a legjobb tanulók a világon! Nagyon kis szorgosak voltak:).

Este pedig a Parktheater felé vettük útjainkat, újfent. Előtte megbeszéltük, hogy itt a koleszban összegyűlünk néhányan, a sörünk elfogyasztása céljából. Kicsit nehezen indult a parti, mert nem nagyon akartak összejönni az emberek, meg volt, aki végül eltérült, és nem is ide jött. De aztán végül csak összejöttünk néhányan. Először átjött Clé, mert már meguntuk a várakozást, majd jött Rodrigo, h José elfelejtette, hogy megígérte Cilinek, hogy együtt jönnek, és ő már itt van. Aztán mindhárman lementünk, majd még csatlakozott Cili, aki végül megvárta Anját, és együtt jöttek. Szóval, néhányan azért összejöttünk. Majd néhány sör után elindultunk a buliba, ahol már ott voltak néhányan, például a törökök. Jót buliztunk nagyon. Igazság szerint, nekem most sokkal jobban tetszett, mint a múlthéten. Meg múlthéten szerintem túl fáradt is voltam, és nem nagyon bírtam a gyűrődést. De most tökre élveztem a bulit. Zárásig maradtunk, ami mondjuk nem nagy kunszt, mert csak 3ig van nyitva a hely.

Ma a délelőttöt nagyjából sikeresen átaludtam. Végre egyszer bűntudat nélkül. Senki nem zargatott, senki nem akart hajnali 10kor kiverni az ágyból... Jó volt. Aztán gyorsan megreggeliztem, úgy fél 1kor, majd 2re bementünk a suliba. Ma nem volt németóra, hanem az órarendjeinket próbáltuk nagyjából összerakni, Lukas, Nina, és Bernd segítségével. Nagyjából sikerült is. És ha minden igaz, eddig nagyjából 26 kreditnyi tárgyat néztem ki, és ez elvileg elég is kell, hogy legyen. Egész kellemes kis órarendnek tűnik eddig. Legkorábban 9.50kor van órám, és pénteken pedig nincs is, csütörtökön pedig csak egy (igaz, az dupla), és az is csak 2kor.

Miután az órarenddel végeztünk nagyjából, Cilivel elmentünk a Hypovereinbankba (Unicredit), számlát nyitni. Gábor, és Zsani tegnap már nyitottak, úgyhogy ők mondták, hogy menjünk oda, merthogy ott teljesen ingyenes. Úgyhogy szépen mindent elintéztünk, majd vettünk egy dönert (megint..., még csak a negyedik volt, mióta itt vagyok...), és eredetileg azt terveztük, hogy nálam megesszük, de aztán Cilinek eszébe jutott, hogy még a Nettoba is kéne mennie, és mivel nincs túl sokáig nyitva, inkább először elment vásárolni, majd hazament, lepakolni, és visszajött, fényképeket cserélni pendriveon. Úgyhogy, végül egyedül fogyasztottuk el a dönerünket. De aztán átjött, és cseréltünk fényképeket, meg néztünk egy Szex és New Yorkot, meg dumcsiztunk, meg nézegettünk mindenfélét a neten, meg keresgéltünk embereket facebookon. Azzal is jól el lehet ám szórakozni! Aztán Cili nemrég hazament, úgyhogy asszem, nagyjából ennyi volt a napom. Még kicsit netezgetek, írogatok, asszem, még eszem valami vacsora szerűséget, aztán előbb-utóbb lefekszem aludni is, hátha egyszer sikerül normális időben ágyba kerülnöm.

Holnap lesz németóránk valamikor (ha minden igaz, 2kor), és este meg jönnek Zoliék, hozzák utánam a cuccaimat, meg a túrórudit :))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kemptenbevagyom.blog.hu/api/trackback/id/tr53998617

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása