HTML

Kempten, megyek!

Nyertem egy ösztöndíjat Németországba :)

Friss topikok

  • Jucika: Szia Zsuzsi!!! Nagyon zsír ez az egész, jó ötlet... Ügy-bügy vagy!!! pussszka :))) (2008.11.18. 19:52)

Linkblog

Itt-ott

2009.02.24. 23:36 :: StZsu

Hát, ez a nap is eljött. Tegnap elhagytam Magyarországot egy időre... Reggel szakadó hóesésben indultunk, úgyhogy még egy kis hólapátolás is kijutott, indulás előtt. Aztán nagyjából egész úton esett a hó. Néha "csak" eső. Nagyon néha semmi. De leginkább hó esett szinte végig. Délután, 5, fél 6 körül értünk Kemptenbe, ahol a McDonald'snál találkoztunk Lukassal, a sráccal, akinél volt a kulcs, majd elmentünk a koleszba, és felvittem néhány dolgot a szobába. Később kiderült, hogy még egy csomó mindent ott is hagyhattam volna, csak elfelejtettem a "nagy izgalmak" közepette. Aztán eljöttünk, és most épp Svájcban vagyunk, a bátyáméknál, és egész héten síelni fogunk. Ma is síeltünk már. Amúgy a szoba egész jónak tűnik. Nem nagy, de azért kényelmesen el lehet benne férni. Fürdő sajna csak közös van, viszont, saját "konyhám" van, saját hűtővel, egy 2 lapos rezsóval, meg egy mosogatóval, meg némi szekrénnyel. Ezen kívül van még a szobában egy ágy, pontosabban egyelőre még csak egy matrac, meg az ágyrács, egy könyvespolc, egy éjjeli szekrény, 2 íróasztal, egy mosdó, és egy jó nagy szekrény. Ja, és még teraszom is van! Igaz, az a szomszéddal közös. És fent van a szoba a 3. emeleten (a legfelső), úgyhogy, talán még némi kilátás is van a teraszról. Amikor odaértünk, már elég sötét volt, úgyhogy a kilátásból nem sokat láttam.

Ma pedig tök jót síeltünk. Felmentünk Wildhausba, ami itt van nem messze tesóméktól. Még ma is rendesen esett a hó... De azért általában nem volt olyan zavaró, de délutánra már kezdett kicsit sok lenni. Nomeg, amikor utoljára felmentünk a 4 üléses lifttel Bertával, a tetjén már eléggé benne voltunk a felhőbe, és nem nagyon láttunk már szinte semmit a pályából, és a szél is fújt, és a hó is esett, ami nem egy kellemes kombináció, amikor a szél az arcodba fújja a havat... Aztán, lemásztunk a hegyről, és elmentünk vettünk nekem egy síkesztyűt, mert ügyesen nem sikerült otthon megtalálnom, csak a nagyon régit, ami lyukas és kicsit kisebb, mint kéne. Úgyhogy, most van egy szupi síkesztyűm.

Este pedig elmentünk pizzázni, merthogy Zolinak (bátyám) ma van a 25. születésnapja. Boldog Születésnapot, Zoli! Öregszik... Már 25 éves... Berta sütött neki tök fincsi palacsinta tortát. Csak az a baj, hogy a pizzával már degeszre ettem magam, úgyhogy nem ettem túl sokat a tortából.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kemptenbevagyom.blog.hu/api/trackback/id/tr56964208

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása