HTML

Kempten, megyek!

Nyertem egy ösztöndíjat Németországba :)

Friss topikok

  • Jucika: Szia Zsuzsi!!! Nagyon zsír ez az egész, jó ötlet... Ügy-bügy vagy!!! pussszka :))) (2008.11.18. 19:52)

Linkblog

20 éves a Kempelen

2009.02.03. 22:03 :: StZsu

Vagyis, a Kempelen Farkas Gimnázium. Oda jártam suliba. 8 szép hosszú évig. Általában szép. Viszont, tényleg hosszú. Amikor 10 éves volt, még javában odajártam. Talán, hatodikosok voltunk. Valami banzáj akkor is volt, de már nem is emlékszem, hogy mi. Most is lesz valami. Február 19-én lesz egy kiállítás megnyitó (asszem), és utána meg osztálytalálkozók. Aznap lesz a névnapom. Aztán, 20-án meg lesz egy műsor, meg talán egy bál a Kuszában. Ami már nem is Kusza, hanem Klauzál Gábor akármi. Az osztálytalálkozóra még talán elmegyek, de a műsorra másnap már nem valószínű, tekintve, hogy nagyon úgy tűnik, hogy 21én utazom.

Jövő héten meg péntek 13 lesz. És buliiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!! Tök jó. Már alig várom. Főleg, hogy tök sokan azt mondták, hogy eljönnek.

Ja, és boldog névnapot mindenkinek, aki Balázsnak érzi magát! Aki nem, és ma van a névnapja, persze annak is! Amúgy meg ma van anyukám születésnapja, úgyhogy: Mama, neked meg Boldog Szülinapot!!!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kemptenbevagyom.blog.hu/api/trackback/id/tr22921297

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása